Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Inschrijven

Om u in te schrijven als kandidaat, moet u de volgende gegevens invullen in uw profiel. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mijn gegevens

Vul uw correcte e-mailadres in, deze zal gebruikt worden als gebruikersnaam
Ik verklaar dat de gegevens die op de cv in bijlage zijn vermeld correct zijn, ik verbind mij alle veranderingen aan deze gegevens onmiddellijk aan Oxida mede te delen.

Oxida verzamelt als verantwoordelijke vanaf 25 mei 2018: “In de zin van de GDPR” de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen binnen Oxida in contact te komen met (potentiële) vacaturehouders, zodat je gekoppeld kan worden aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.

Je kan Oxida op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement voor Sollicitanten van Oxida .(zie onze site www.oxida.be)

Ik geef hierbij Oxida toestemming om mijn gegevens gedurende één jaar na beëindiging van de sollicitatieperiode op te slaan in de database zodat ik gekoppeld kan worden aan één of meerdere vacatures en Oxida daarover met mij contact op kan nemen.

Ik geef Oxida toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken zodat Oxida mij kan benaderen met nieuws en tips.
Ja